Eetwinkel Sterk Langs De Lijn

Welkom bij Eetwinkel Sterk Langs De Lijn! Al meer dan 22 jaar is ons bedrijf, gevestigd in het voormalige NS-station in Wierden, een begrip bij iedereen die van lekker eten houdt. Of het nu gaat om een snelle hap, een uitgebreid diner of een gezond broodje – bij ons staan verse, verantwoorde ingrediënten, passie voor het vak en persoonlijke service altijd voorop. En met onze cateringservice zorgen wij ervoor dat uw feest, barbecue of evenement een groot succes wordt!

Restaurant

Geen zin of geen tijd om te koken? Bij ons bent u zes dagen in de week welkom voor een ‘sterk’ avondje uit eten! In ons sfeervol restaurant kunt u genieten van een uitgebreid assortiment heerlijke schotels, bereid met verantwoorde producten en verse ingrediënten. Vlotte en vriendelijke bediening en een persoonlijke benadering maken uw diner tot een echt avondje uit. Bij mooi weer wacht ons terras met maar liefst 32 zitplaatsen. En uiteraard bent u in ons restaurant ook welkom voor een lekkere lunch!

Catering

Hebt u iets te vieren? Onze cateringservice neemt u het werk uit handen en zorgt ervoor dat uw gasten van overheerlijke buffetten, barbecueschotels, mooi opgemaakte salades en smakelijke hapjes kunnen smullen. Van verjaardagsfeestje tot personeelsavond, van buurtbarbecue tot jubileumbuffet – onze cateringkaart biedt u een ruime keuze. Hebt u vragen? Wij denken graag met u mee over een perfectie invulling van uw feest!

HIER VIND JE ONS

Spoorstraat 2 | Wierden

Eetwinkel Sterk langs de Lijn

Spoorstraat 2, Wierden, NederlandT: 0546 577200
E: info@sterklangsdelijn.nl
maandag
Gesloten
Dinsdag
11:30 - 20:00
woensdag
11:30 - 20:00
donderdag
11:30 - 20:00
vrijdag
11:30 - 20:00
zaterdag
12:00 - 21:00
zondag
12:00 - 19:00
route plannen
Route
Route